23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN
Nisan 23, 2021
14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜNÜ KUTLADIK
Mayıs 23, 2021

19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da başlatmış olduğu kurtuluş mücadelemizi kutluyoruz. Eşine az rastlanır ve muhteşem bir zaferle sonuçlanan milli mücadelemiz, birlik ve beraberlik ruhunun simgesi haline gelmiştir.

Atatürk’ün, bu anlamlı günü Türk gençliğine ithaf etmesi onlara vermiş olduğu değerin en büyük göstergesidir. Gençlerimiz , almakta olduğu terbiye ve irfan ile ülkenin geleceği olacaktır. Bu aziz milletin evlatları olan gençlerimiz, bu önemli günün bilinci içerisinde, tarihimizden aldıkları güç ve ecdadımızdan aldıkları ilham ile ülkemize sahip çıkacaklarına, Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılacaklarına ve milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefine ulaştıracaklarına yürekten inanıyoruz.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

ÇORUM TABİP ODASI YÖNETİM KURULU