BAŞKANIMIZDAN HAŞİM EGER’E ZİYARET
Haziran 27, 2021
AİLE HEKİMLİĞİ YÖNETMELİĞİNE ORTAK TEPKİ
Ağustos 17, 2021

Çorum Denetimli Serbestlik Müdürü Nuh Yılmaz odamıza bir veda ziyaretinde bulundu. 25 Haziran 2021 Cuma günü Çorum Tabip Odası Büro’sunda gerçekleşen ziyarette Başkanımız Dr. Mustafa Azak hazır bulundu.

Çorum’da görev süresini tamamlayıp Batman’a tayin olduğunu belirten Nuh Yılmaz; ”  Çorum Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı olarak çalışan Koruma Kurulu’nda sivil toplum örgütleri ve kamu kurumları ile birlikte sosyal destek çalışmalarını yürüttük. Bu bağlamda Çorum Tabip Odası  ile de kurulumuzda ortak mesaimiz oldu. Görev sürem boyunca   çalışmalarımızda yer alan başkanlarımızın hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Dr. Mustafa Azak ise ;”Bu güne kadar gerçekleştirdiği çalışmalar  için kıymetli Müdürümüz Nuh Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Toplum için faydalı sonuçları olan birçok hizmeti  gerçekleştirdiler. Yeni görevinde başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.