NEFES TERAPİSİ TOPLANTIMIZA YOĞUN İLGİ
Kasım 23, 2021
DERİN ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ
Aralık 5, 2021

Bahçeşehir Koleji Çorum Kampüs Müdürü Yasin Haboğlu ve beraberinde  Kurumsal İletişim Sorumlusu  Tuğçe Arlı  ile  Psikolojik Damışman Toprak Özkubat  odamızın Hamoğlu İş Merkezi’nde yer alan büromuza bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkanımız Dr. Mustafa Azak ve Yönetim Kurulu üyemiz Uzm. Dr. Bekir Ozan Elverici hazır bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ve karşılıklı fikir alışverişi ile giden ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Dr. Azak konu hakkında; ” Eğitime büyük hizmetler veren ve kurumsal yapısını her zaman taktirle karşıladığımız,  böyle değerli bir okulumuzun yetkililerini misafir etmekten  büyük mutluluk duyduk. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimleri hakkında görüşme şansımız oldu. Covid 19 pandemi süreci dahil olmak üzere her zaman büyük bir özveriyle çalışan hekimlerimize verdikleri destekler için kıymetli misafirlerimizin nezdinde tüm Bahçeşehir Okulları camiasına teşekkür ediyoruz” dedi.