BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN ODAMIZA ZİYARET
Aralık 2, 2021

UZM. DR. AHMET ÖZSAKARYA’YI KAYBETTİK

Odamız üyesi, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde  Nöroloji Uzmanı olarak görev yapan Doktor Ahmet Özsakarya, Covid 19 enfeksiyonu nedeniyle dün vefat etti. Kısa süre önce korona virüse yakalanan Özsakarya, iki haftadır yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu.

Merhumun cenazesi bugün öğlen Ulu Camide kılınacak cenaze namasına mütakip Ulu Mezarlık’ta defnedilecek.

Konu hakkında Başkanımız Dr. Mustafa Azak;” Uzun yıllardır Çorum’da  görev yapmış, güler yüzlü, yardımsever ve herkes tarafından sevilen çok kıymetli bir hekimimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. İlimizde doktor olarak  ikinci sağlık şehidimizi vermiş durumdayız.Başımız sağolsun. Kederli ailesine sabırlar diliyorum.” dedi.